Svadobné veľtrhy na Slovensku 2022

20.01.2023

szatoflines

Pozrite si aktualizovaný zoznam veľtrhov a výstav pre rok 2023

Hovorí sa, že lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Svadobné veľtrhy sú tým miestom, kde môžete pred nadchádzajúcou svadobnou sezónou načerpať novú inšpiráciu, vidieť všetko na vlastné oči, ochutnať či pokochať sa aj mimo obrazovku počítača. Najnovšie trendy vám priblížia odborníci, ktorí sú na veľtrhoch prítomní. Môžete s nimi prediskutovať svoje plány či dilemy. Prinášame vám prehľad veľtrhov na Slovensku, ktoré si nemôžete nechať ujsť.

vyberanie svadobnych doplnkov
SVADOBNÝ VEĽTRH - Bratislava (2. 4. 2022)

Najväčší svadobný veľtrh sa koná už po 17-krát v bratislavskej Inchebe. Tento rok sa bude konať súčasne s viacerými výstavami. GENTLEMAN EXPO sa orientuje na pánov, ktorí tu nájdu služby pre bežný život aj biznis, ochutnať môžu kvalitnú whiskey či vyskúšať najnovšie hry. Najaktuálnejšie trendy v móde aj v kozmetike čakajú nie len pánov, ale aj dámy na výstave BEAUTY. Hlavnou časťou výstavy však budú svadobné služby, ktoré si môžete porovnávať s konkurenciu priamo na mieste.

SVADOBNÝ VEĽTRH - Art Hotel Tomášov (dátum bude oznámený)

Prísť načerpať inšpiráciu môžete aj počas svadobného veľtrhu v nádherných priestoroch kaštieľa neďaleko Bratislavy. Svadobné priestory, vhodný termín, svadobné šaty, menu a obrúčky… všetko potrebné pre vašu svadbu dokážete vybaviť počas jedného dňa. Zároveň si môžete obzrieť nádherné priestory, ktoré sú ako vystrihnuté z rozprávkovej knihy. Kaštieľ taktiež ponúka zorganizovanie svadby na kľúč, postará sa o všetko podstatné.

svadobne saty na ramienkach
SVADOBNÁ VÝSTAVA ''YOUR DAY, YOUR WAY'' - Prešov (24. 4. 2022)

Najlepší vystavovatelia svadobného priemyslu sa stretnú na štvrtom ročníku výstavy v Parku kultúry a oddychu Čierny Orol. Je určený pre všetkých, ktorí žijú svadobnými prípravami, hľadajú inšpiráciu a chcú byť oboznámení s aktuálnymi svadobnými novinkami. Navyše, pre prvých 200 párov, ktorí prídu na svadobnú výstavu, je pripravený zľavový poukaz v hodnote 50 € na výber svadobnej cesty.

PERFECT WEDDING - Bratislava (5. 11. 2022)

V Bratislave v Rafinery Gallery sa koná aj 6. ročník svadobnej výstavy, ktorá vznikla spoluprácou svadobného blogu Perfect Day a svadobného salónu Wedding Avenue. Vďaka tomu, že sú súčasťou slovenského svadobného priemyslu už veľmi dlho, majú množstvo užitočných znalostí a skúseností, najmä z oblasti slovenských svadobných výstav, ktoré pomáhajú k tomu, aby sa ich projekt mohol líšiť od iných veľtrhov.

prsten v krabicke
SVADOBNÉ DNI & BEAUTÉ - Nitra (9. 11. - 12. 11. 2022)

Agrokomplex v Nitre bude hostiť Svadobné dni, ktoré sa stali tradičným štvordňovým sviatkom svadobných príprav nielen pre budúce nevesty a ženíchov, ale aj pre všetkých, ktorí sa podieľajú na organizácii svadby. Skvelou výhodou je, že ak sa nemôžete výstavy zúčastniť, môžete si pozrieť live stream z expozícií vystavovateľov a v prípade, že to epidemiologická situácia dovolí aj zo sprievodného programu, ktorý bude zahŕňať módne prehliadky, umenie vizážistov či kaderníkov.

Čo je nové?

Chcete zostať v obraze a byť informovaný o zaujímavých novinkách, udalostiach a inšpiráciách spojených so svadbou? Zadajte váš email a my vás informujeme len vtedy, keď pre vás budeme mať niečo špeciálne.

Odoberať
people planning

Uľahčite si organizovanie svadby

Využite skvelé funkcie pre plánovanie svadby, ktoré ponúka online služba NášVeľkýDeň.