Prečo sa oplatí využiť svadobnú stránku

27.08.2021

kalendar

Pripravujete váš veľký deň a uvažujete, či potrebujete aj svadobnú stránku? Na čo svadobný web vlastne slúži a čo všetko môže svadobná stránka obsahovať? Pripravili sme stručný súhrn možností, ako môžete takúto stránku využiť a čo všetko zverejniť.

Hlavnou výhodou a poslaním svadobných stránok je uľahčenie komunikácie s hosťami - všetky dôležité informácie jednoducho zverejníte na jednom mieste, kde má prístup väčšina hostí a tak vám z povinností odpadne vybavenie množstva telefonátov a správ.

V prvom rade je potrebné si ujasniť, v akej fáze plánovania svadby sa nachádzate. Ste len na začiatku a postupne si začínate pripravovať jednotlivé položky? Alebo už pomaly končíte a hľadáte iba možnosť ako rýchlo hromadne informovať vašich svadobných hostí?

1. Všetky informácie o hosťoch na jednom mieste

V prípade, že zatiaľ ste na začiatku plánovania, máte niekoľko výhod. Prvou je, že si môžete prezrieť viacero ponúk svadobných stránok a funkcií, ktoré ponúkajú. Jednou z nich je aj nasvelkyden.sk. Je primárne určená práve pre takéto prípady a ponúka viacero funkcií. Medzi tie najužitočnejšie patrí napríklad možnosť potvrdenia účasti vašich hostí, pričom môžu uviesť aj svoje potravinové alergie a intolerancie, akú porciu si želajú a ďalšie podrobnosti. Plusom je, že všetky vložené informácie si môžete vyexportovať a ďalej použiť.

kalendar
2. Prehľad a uľahčenie organizácie

Medzi ďalšie šikovné prvky, ktoré vidíte len vy a nie vaši hostia, radíme napríklad zoznam úloh alebo rozpočet. Môžete si tam rýchlo zapísať jednotlivé položky s dátumom splnenia úlohy/zaplatenia položky a ďalších poznámok. Avšak ponuka týchto funkcií nie je konečná, neustále pracujeme na vylepšeniach stránky a postupne predstavujeme novinky. Zároveň, ak máte nejaký nápad alebo požiadavku, čo by bolo dobré doplniť medzi funkcie, budeme radi, ak nám dáte vedieť .

pracovny stol
3. Rýchla a jednoduchá komunikácia

Napriek tomu, že už s plánovaním končíte a body, ktoré spomíname vyššie, ste vyriešili inak, stále môžete využiť verejnú stránku na informovanie svojich hostí o aktualitách a poskytnúť im posledné informácie a pokyny. Určite sa vám bude hodiť aj v prípade nečakaných situácií, kedy o zmene dáte vedieť všetkým hosťom naraz.

Vzhľad verejnej stránky pre hostí si môžete vybrať z už pripravených štýlov alebo nás môžete osloviť s vašim návrhom zmien. Obsah upravíte podľa vlastných preferencií prostredníctvom prehľadných tematických blokov - niektoré sú predpripravené a stačí len nahrať obrázky a upraviť texty. Iné si môžete pripraviť podľa vlastného uváženia - nahrať obrázok/obrázky, video, text alebo skombinovať niektorý vizuálny prvok s textom. To, čo zverejníte je len na vás. Môže ísť o pokyny k sedeniu vo svadobnej sále alebo kostole, informácie o parkovaní alebo daroch.

Aby ste sa vyhli prípadným nepríjemnostiam, nezabudnite, že by ste nemali uverejňovať fotky a mená vašich hostí bez ich predchádzajúceho súhlasu. Na zabezpečenie obsahu na stránke môžete tiež využiť prístup pomocou vlastného hesla, ktoré poskytnete len ľuďom, ktorým chcete umožniť prístup na prezeranie obsahu.

poznamky
Ak svadobnú stránku využijete v ktorejkoľvek fáze príprav veríme, že vám čo najväčšej miere pomôže spríjemniť prípravnú fázu a aj samotnú svadbu. A nezabudnite, váš svadobný deň nemusí byť perfektný a hlavné je, aby ste si ho čo najlepšie užili a oslávili tento míľnik v živote. Príjemné plánovanie želá

Tím NášVeľkýDeň.sk.

Čo je nové?

Chcete zostať v obraze a byť informovaný o zaujímavých novinkách, udalostiach a inšpiráciách spojených so svadbou? Zadajte váš email a my vás informujeme len vtedy, keď pre vás budeme mať niečo špeciálne.

Odoberať
people planning

Uľahčite si organizovanie svadby

Využite skvelé funkcie pre plánovanie svadby, ktoré ponúka online služba NášVeľkýDeň.