Kvízy, ktoré pobavia a pomôžu pri plánovaní svadby

24.02.2023

Paulina

Jedným z najnáročnejších a zároveň najkľúčovejších momentov pri plánovaní svadby je výber štýlu, v ktorom sa váš Veľký deň bude niesť. Možností je nekonečné množstvo a kým niekto v tom má od začiatku jasno, iní sa topia v nekonečných možnostiach, ktoré sú k dispozícii. Najlepšie je začať výberom miesta a potrebné je zohľadniť aj rozpočet. Ak ale váhate napríklad medzi decentnou záhradnou svadbou, rustikálnou svadbou alebo svadbou v štýle 50. rokov, možno vám rozhodovanie uľahčí niektorý z nasledujúcich kvízov:

pripitie miesanymi napojmi na plazi

Ak sa chcete skôr pobaviť, vyskúšajte nasledujúce kvízy a zistite, s ktorou Disney princeznou máte podobný svadobný vkus, v akom duchu by sa mala niesť vaša svadba na základe vášho obľúbeného jedla, či vám svadobné plánovanie neprerastie cez hlavu alebo či sa zmestíte do svadobného rozpočtu:

Čo je nové?

Chcete zostať v obraze a byť informovaný o zaujímavých novinkách, udalostiach a inšpiráciách spojených so svadbou? Zadajte váš email a my vás informujeme len vtedy, keď pre vás budeme mať niečo špeciálne.

Odoberať
people planning

Uľahčite si organizovanie svadby

Využite skvelé funkcie pre plánovanie svadby, ktoré ponúka online služba NášVeľkýDeň.